Ulkoasun suunnittelu

Nyt vähän hävettää. Olen ollut sitä mieltä, että laitteet on tehty liikkumaan ja kaikki muu on turhaa. Ilmeisesti vanhuuden seurauksena olen alkanut pohtimaan Jamahan ulkonäköä.
Track Pung Racing -fanina olisin halunnut pyörään kirkkoveneen. Sopivaa tarraa ei tällä hetkellä ollut saatavilla, joten jotain vastaavaa tilalle. Nyt pyörässä olevat ulkomaan tekstit ei oikein innosta. Moviestarin vihreästä logosta tuli mieleen kaalimato.com!
Poisti kaalimato.com tekstin ja sydämmen. Jos saan Kaalimadolta luvan, niin laitetaan ne takaisin.Semmoinenhan sopis. Ei muuta ku yhteys kaalimato.com:iin saisko tarroja. Ei niilläkään ollu. Guuglettelin voisko ite tehdä.. Netissä joku oli tulostellu kuvia muovitarrapohjille ja pinnoittanut se. Ostin sitten mustesuihkun ja tilasin tarrapohjia. Niitä odotellessa opettelin gimppiä:
Track Punk tekstin tein jollakin netin Online työkalulla. Saattoi olla tämä https://cooltext.com/
Apina -logon löysin jo vuosia sitten netistä.
Numeron suunnittelin tällä.
Numero tarttee tehdä uusiksi. Ajatus ois saada numeroiden vihreän värin tilalle joku mato/käärme kuvio. TPR:tä saa varmaan jossain välissä tarroja. Tää ois kiva:

Lisäys 24.12:
Track Punk Racing lähetti tuon ylläolevan grafiikan ja se on ny lisätty suunnittelukuvaan:
kaalimato.com lupasi käyttää niiden logoa joten hommiin.
Irroittelin alkuperäiset tarrat kuumailmapuhaltimella ja muoviveitsellä. Tarrat irtos, mutta liima jäi. Liimat poistelin Glymin aineella ja höyrypesimellä. Hirvee homma ja lopputulos meni keturalleen.
Tarrat olivat lakan alla, joten niiden profiili jäi näkyviin ja liimaa kiinni lakan reunaan. Tarttee vissiin ottaa hiekkapaperi käteen ja joko maalata tai teipata pohjat.
Käyn kysymässä paikalliselta automaalamolta, josko niillä olisi noita auton yli teippaus teippejä. Niillä ku tekis, niin ois sitten kaadon jälkeen helpompi korjata katteet - ei muuta ku uudet teipit.

Kommentit