Harrastuksen alku


Minä lienen semmoinen uusiomotoristi. Parikymppisenä laitoin -87 GSX-R1100:sen jolla kävin Kemorassakin. Eräällä Anderstorpin keikalla pyörä pöllittiin ja harrastukseen tuli 20 vuotinen tauko.
2010 syksynä työttömyyskassa viivytteli korvauksen maksua ja kun sitä tuli lopulta könttänä enempi, niin laitoin FZR:n. Kemorassa kävin 2010 syksyllä avoimissa pari kertaa ja 2011 keväällä Motorgin päivillä. Toiset Motorgin päivät menikin sitten huonommin. Pikkusen kaaduin ja puoli vuotta sairaslomaa. Haittakorvauksilla ostelin vanhan tonnisen GSX-R:n ja 2012 oli tarkoitus sillä keretä Motorgin nopeeseen. Sinne kerkesin ja kisauran aloitin 2013 Kemoran YCC:ssä.
YCC tulee sanoista Yamaha Center Cup. Luokka on tarkoitettu aloittelevalle kuljettajalle. Siihen voi osallistua lähes vakiolla katupyörällä. Vuonna 2019 luokan nimi oli SSC, Star Service Cup.

 Ensimäinen kisa onnistui reilusti yli odotusten. Olin kisan kolmas. Kertomus kisasta löytyy MPRata-fi -sivustolta.Suzukilla ajelin Kemorassa myös kerhokisoja.
- kertomus
video


Yamaha R1 -07 korvasi Suzukin vuonna 2015. Suzukia hieman tehokkaamman Yamahan kanssa oli hieman mutkikasta. Aluksi jousitus ei sopinut minulle ollenkaan ja ajamisesta ei tullut mitään. Laitoin alustan kuntoon ja homma alkoi sujua. Vidoe Kemorasta.
2016 voitin Alastaron SSC -lähdön.
2017 SSC:ssä highsideri. Kauden jälkeen päätin vaihtaa pyörää. Möin Yamahan Track Punk Racingin Jennille. Uutta en kuitenkaan heti saanut hankituksi, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.


Kommentit